
Almanya’dan İstanbul’a Gelen Ziyaretçi Hayatını Kaybetti
İstanbul’da bir otelde konaklayan bir kişi, nefes darlığı ve terleme şikayetleriyle hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Olay, Fatih ilçesindeki bir otelde, gece saat 02.40 sularında meydana geldi.
Olayın Gelişimi
Almanya’da lojistik sektöründe çalışan Gürhan Takıl, Fatih Yenikapı’da düzenlenecek bir fuar için İstanbul’a gelmişti. Kaldığı otelde aniden rahatsızlanan Takıl, acil olarak İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef kurtarılamadı.
Polis İncelemesi ve Yakınlarının Açıklamaları
- Olayın ardından, Fatih Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri hem hastaneye hem de otele sevk edildi.
- Yapılan incelemelerde Gürhan Takıl’ın vücudunda herhangi bir darp veya yaralanma izine rastlanmadı.
- Yakınları, Takıl’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve alkol kullanmadığını belirtti.
Son Anlar ve Cenaze İşlemleri
18 Kasım’da İstanbul’a gelen Takıl’ın, Fatih’te çeşitli yemekler yedikten sonra otele gittiği öğrenildi. Kendini kötü hissetmesi üzerine önce arkadaşlarını, ardından 112 Acil Servisi aradığı tespit edildi. Otel sahibi, otelde yaklaşık bir yıl önce ilaçlama yapıldığını ifade etti.
Hastanede hayatını kaybeden Gürhan Takıl’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu‘na gönderildi.
