Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’tan F.Bahçe ve Galatasaray sözleri! ”Türk futbolu için kayıp… İmajı düzeltmeye çalışacağız!”

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve milli takım kalecisi Mert Günok, Ajax karşılaşması öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Van Bronckhorst’un açıklamaları;

”YETERLİ TAKTİK VE EKİPLE SAHADA OLACAĞIZ”

“Ajax ile önemli bir maç oynayacağız. Tarihi bir kulüple güzel bir stadyumda karşılaşacağız. Stefano Farioli Türkiye’de tecrübeli bir teknik direktör. O arkadan oynamayı seven bir teknik direktör. Bunun için hazır olacağız. İyi baskı yapmalıyız, topa sahip olduğumuzda iyi pas vermeliyiz. “Güçlü yönlerimiz var ve bunları gol fırsatları yaratmak için kullanmalıyız. Ben bir veya iki taktiğe bağlı kalan biri değilim. ile sahada olacağız. Ajax’a uygun bir taktik ve takım.”

”Zafere açım”

Ekran görüntüsü_2

“Hollanda ligini ve Ajax’ı ciddi takip ediyorum. Ajax’ı elbette tanıyorum. Analiz edeceğiz. Belki Hollandalı olduğum için Ajax’ı analiz etmek benim için daha kolay olur. Ama kazanmak istiyorum. Zafere açım. Tek amacımız kazanmaktır.”

“GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ”

Eyüpspor 6. hafta 2

“Ajax’a karşı maçı kazanmak istiyoruz. Kolay olmayacak ama Ajax’a gücümüzü göstereceğiz. Onlara zor anlar yaşatacağız. İnşallah Ajax’la oynayacağımız maçta Türkiye’ye galibiyetle döneceğiz. Takım olarak bunu istiyoruz.”

“Ben mucize bir doktor değilim”

Ekran_1

“Ben mucize doktor değilim. Birçok oyuncu geldi ve gitti. Altı antrenör değişti. Açık söyleyeyim, enerji veriyoruz. Tecrübeli oyuncuları aldık. Çok kaliteli bir kadromuz ve iyi bir takımımız var. Bu Bunu sahada ve antrenmanlarda görüyoruz. Artık barış geri geldi. Altı antrenör değiştiren bir kulüpte işe başlamak kolay değil. Bunu kabul ettim, Beşiktaş’a karşı oynadım. Artık o tutkuyu yaşıyorum. Stadyumda her zaman kupa kazanmak isteyen kulüplerde olmak istedim ama bu sene öyle oldu.

“UZUN SÜRE KALMAK İSTİYORUM”

teknik direktör-beşiktaş-giovanni-van-bronckhorst-tepkimiz-mutluydu-9069

“Uzun süre Beşiktaş’ta kalmayı umuyorum. İyi bir takımımız var, iyi çalışıyoruz. Yoğun bir tempo var. Bazı oyuncuları dinlendirmemiz lazım. Her maç gerçekten yapboz gibi olacak. Belki de en güzeli bu. bu meslekte.”

GALATASARAY VE FENERBAHÇE ALINTILARI

1724970978

“Avrupa’da alınacak olumlu sonuçlar her ülke için olduğu gibi Türkiye için de çok önemli. Hollanda’nın Şampiyonlar Ligi’nde iki takımı var. Galatasaray ve F.Bahçe Şampiyonlar Ligi’nde başarısız oldu. Bu Türk futbolu için bir yenilgidir. Beşiktaş’ın Avrupa’daki yeri “İmajını iyileştirmeye çalışacağız. İzlediğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Ajax’a karşı maçı kazanarak başlayıp Ocak ayından sonra Avrupa’da devam etmek istiyoruz.”

MERT GÜNOK’UN AÇIKLAMALARI;

”GÖMLEĞİ 5 YIL DAHA GİYECEĞİM”

Why_Günok_(kırpılmış)

Mert Günok: “Oynamaya geç başladım (gülüyor). Şaka bir yana, umarım 5 yıl daha oynarım, çok büyük bir hayalim var.”

“BİZE GÜVEN VERDİ”

a7381b6cf860436c9192055ef8cd222b

“Giovanni van Bronckhorst bizden istediğini açıkça söylüyor. Bu yüzden doğru yoldayız. Sezona kupayla başlamak ve buraya iyi sonuçlarla gelmek bize özgüven verdi.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir