Altılı masanın ortağı Saadet Partisi’nden cumhurbaşkanı adayı tarifi! Tarihi de söyledi

Altılı masanın dokuzuncu toplantısının Demokrat Parti ev sahipliğinde yapılması planlanıyor. Masanın ortaklarından Saadet Partisi’nin Sözcüsü Birol Aydın, cumhurbaşkanı adayını tanım etti ve bir de tarih verdi. Aydın “Samimi, dürüst, masayla istişareden kopmayacak bir isim” ifadelerini kullandı.

Abone ol

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı hemen hemen açıklanmadı. Gazete Duvar’a konuşan Saadet Partisi’nin Sözcüsü Aydın, adayın açıklamamasına dair yöneltilen eleştirilere karşılık, “Seçim sath-ı mailine girdikçe, ısındıkça ocak ayından sonrasında cumhurbaşkanı adayımız açıklanır” dedi.

“Masayla istişareden kopmayacak bir isim”

Belirleyecekleri adayın 13’üncü cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Aydın, adayı, “Başından itibaren masada liderlerin konuştukları, ortaya koydukları ilkelere ve prensiplere bağlı kalabilecek, samimi, dürüst, ülkeyi ve milleti düşünen, masayla istişareden kopmayan ve kopmayacak olan bir isim” olarak tanım etti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy