F-16’lar İstiklal Caddesi’nin çocuk şehitleri Ecrin ve Yağmur için vurdu! Bombalara isimleri kazındı…

MİLLİ Müdafa Bakanlığı, Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle yapmış olduğu paylaşımda, İstiklal Caddesi saldrısında yaşamını kaybeden iki çocuğun isminin yazıldığı bombaların cenk uçaklarına yüklenmiş halini paylaştı ve…

Abone ol

Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki PKK varlıklarına yönelik Pençe Kilit operasyonunda yağdırılan bombaların görüntüleri paylaşıldı. Beyoğlu’nun çocuk şehitleri Ecrin ve Yağmur’un isimleri bombaların üstüne yazıldı.

TSK’nın Suriye ve Irak’ın kuzeyine yönelik başlatmış olduğu Pençe Kılıç Hava Harekâtı kapsamında toplam 89 hedef imha edildi, oldukça sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerin içinde terör örgütünün sözde yöneticileri de bulunuyor.

Harekatta büyük oranda yerli ve ulusal cephane kullanıldı. MSB’nin toplumsal medya hesabından meydana getirilen paylaşımda, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü, üstlerine çocuk şehitler Ecrin ve Yağmur’un isimlerinin yazıldığı bombaların görüntüleriyle kutlandı.  

F 16lar Istiklal Caddesinin cocuk sehitleri Ecrin ve Yagmur icin vurdu

İşte Ulusal Müdafa Bakanlığı’nın hususi mesajı; “Bugün Dünya Çocuk Hakları Günü! Görmek istemeyenler olsa da terör örgütü PKK/YPG bu coğrafyada bebekleri ve evlatları acımasızca katletmeye devam ediyor. Son olarak dünyalar tatlısı Ecrin ve Yağmur’u bizlerden ayırdılar. Çocuk katillerinden hesap sormaya devam edeceğiz!”

İşte Ulusal Müdafa Bakanlığı’nın yapmış olduğu o paylaşım…

F 16lar Istiklal Caddesinin cocuk sehitleri Ecrin ve Yagmur icin vurdu

Suriyeli hanım terörist Ahlam Albasır’in İstiklal Caddesi’nde düzenlemiş olduğu bombalı saldırıda 9 yaşındaki Ecrin Meydan ve Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar yaşamını kaybetmişti. 

.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy