
Dinamo Zagreb mağlubiyetinin ardından Nice ve Stuttgart galibiyetleriyle 6 puana ulaşan sarı-lacivertliler, Beşiktaş derbisinde aldığı galibiyetle de moral buldu. Çek Cumhuriyeti'nden bir veya daha fazla puanla dönmek isteyen Fenerbahce, Avrupa'daki başarılı serisini sürdürmek istiyor.
ALMAN DÖRT BETERE REASIN ANSIN HERHANGİ BİR
Bugünkü antrenmanın ardından takım özel uçakla Plzen'e hareket edecek. Antrenör Domenico Tedesco ve Jayden Oosterwolde, maçın oynanacağı Doosan Arena'da saat 20.30'da basın toplantısı düzenleyecek.
MERT HAKAN'IN SÜRPRİZİ GELİYOR
Sakatlığı atlatılan Kaptan Mert Hakan Yandaş, UEFA listesinde yer almadığı için Levent Mercan ve Bartuğ Elmaz gibi kadroda yer alamayacak. Ancak Mert Hakan'ın kaptanlık görevi nedeniyle sembolik olarak Çek Cumhuriyeti kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği kesin değil. Bu konuyla ilgili nihai kararın önümüzdeki birkaç saat içinde netleşeceğini de belirtelim.
