İsrail’in Gazze’nin merkezine düzenlediği hava saldırısında 5 Filistinli öldürüldü

Gazze Sivil Koruma Birimi’nin Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’nin orta kesiminde Ebu Haşim ailesine ait evi bombaladığı belirtildi.

Açıklamada, saldırıda 4 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Bir başka Sivil Koruma basın açıklamasında, İsrail’in Gazze merkezinin güneyindeki Zeytun bölgesindeki Sevafiri ailesinin evini bombalaması sonrasında bir kızın öldüğü ve bazı kişilerin de yaralandığı belirtildi.

Yerel kaynaklar ayrıca İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi’nin çeşitli yerlerine yoğun hava ve kara saldırıları düzenlediğini aktarıyor.

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında en az 16 bin 314’ü çocuk, 10 bin 980’i kadın olmak üzere 39 bin 480 Filistinli hayatını kaybetti, 91 bin 128 kişi de yaralandı.

Enkaz altında hâlâ binlerce kişinin öldüğü söylenirken sivil altyapı da tahrip ediliyor, insanların sığındığı hastaneler ve eğitim kurumları hedef alınıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tercüme Bürosu - Paket Arıtma - Boşanma Avukatı -
maltepe escort ataşehir escort kadıköy escort
Malta Dil Okulu - Omegle -
jojobet giriş pusulabet jojobet casibom giriş kingroyal jojobet
Google Maps Yorum Satın Al
bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort kadıköy escort anadolu yakası escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort ataköy escort istanbul escort avcılar escort esenyurt escort şirinevler escort gaziantep escort gaziantep escort