İsveç, toplumsal medya paylaşımlarına cevap olarak harekete geçti
(MENAFN) İsveç, toplumsal medyada YPG/PKK terör örgütünün sözde bayrağını ve tutuklu elebaşı Abdullah Öcalan’ın Stockholm’deki binalara yansıttığı paylaşımlarına cevap olarak harekete geçti.
Bakanlıktan meydana getirilen açıklamada, “İsveç’in PKK’yı desteklediğini ileri sürerek manipüle edildiğine inandığımız ileti ve görüntülerin toplumsal medyada gezdiği açıklandı. Lüzumlu tedbirler alındı.”
Bunun, İsveç’in NATO’ya katılımını engellemeyi amaçlayan kasıtlı ve fena niyetli bir tesir kampanyası bulunduğunu kaydetti.
İsveç’ten meydana getirilen açıklamaya gore, PKK terör örgütünü ve her türlü terörü kınadı.
MENAFN19062022000045014146ID1104397680
Yasal Uyarı: MENAFN, detayları herhangi bir güvence olmaksızın “olduğu şeklinde” sağlar. Bu makalede yer edinen bilgilerin doğruluğu, içinde ne olduğu, görüntüleri, videoları, lisansları, eksiksizliği, yasallığı yada güvenilirliği mevzusunda herhangi bir mesuliyet yada yükümlülük kabul etmiyoruz. Bu makaleyle ilgili herhangi bir şikayetiniz yada telif hakkı sorununuz var ise, lütfen yukarıdaki sağlayıcıyla iletişime geçin.
Comments are closed.