GKRY’de acil sığınak sorunu: Nüfusun yarısına dahi yer kalmadı
Güney Kıbrıs’ta bulunan civarında 2 bin 500 sığınak yer almakta olsa da, arzu edilen kapasitenin fazlasıyla üzerinde bir kriz yaşanıyor. Medya raporlarına göre, sığınakların sakinl
Güney Kıbrıs’ta bulunan civarında 2 bin 500 sığınak yer almakta olsa da, arzu edilen kapasitenin fazlasıyla üzerinde bir kriz yaşanıyor. Medya raporlarına göre, sığınakların sakinlerin yalnızca yaklaşık %40-45’ kapsamasına imkan sağlıyor.
Bu durum, güneyde sığınakların yerli halkın önemli kısmına yetiyor. yetkililer, bu kadar kısıtlı öngörüyor ve bugünlerdeki barınma alanlarına güçlendirme ihtiyaç olduğunu.
Bu mesele, yüzlerce sakin barınma endişesi sürdürmekte ve yetkililerin çözüm çalışmalarını yönünde gerçekleşiyor.
💬 Tartışma (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
İlgili Haberler
Dünyaİranlı hackerlar, İsrail komutanının telefonunu hackledi ve yüzlerce belgeyi ele geçirdi
DünyaABD'den Orta Doğu ülkeleri için kritik uyarı: Çatışmalar genişleyebilir
DünyaAvrupa'da siber güvenlik tedbirleri: 3 ülkenin resmi siteleri geçici olarak devre dışı kaldı
Dünya